Hardlopen voor bedrijven

Wekelijks samen met medewerkers van jouw bedrijf werken aan je (hardloop)conditie, hierdoor het gezondheidsbeleid optimaliseren en ziekteverzuim af laten nemen. Dat is het doel van ‘Loopnu Voor Bedrijven’. Bij Loopnu.nl zijn meerdere soorten bedrijfstrainingen mogelijk:

  • clinic van 4 bijeenkomsten, waarbij uitleg gegeven wordt omtrent voedsel, kleding, schoeisel, trainingsschema’s en daarnaast wordt er gelopen;
  • training op locatie, de trainers komen naar het bedrijf toe op een vaste dag en vast tijdstip;
  • training in het bos Birkhoven en Soestduinen, te Amersfoort.

U als bedrijf kunt net zoveel medewerkers inschrijven voor de loopgroepen als u wilt. Onze aanpak bestaat uit onderstaande stappen

Kennismakingsgesprek

Indien u als bedrijf wilt deelnemen aan Loopnu Voor Bedrijven maken we met u vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek:

  • lichten we de aanpak van Loopnu.nl aan u toe
  • bespreken we met u op welke wijze we de loopgroepen binnen uw bedrijf kunnen promoten
  • brengen wij de kosten in beeld Na het gesprek ontvangt u van ons een plan van aanpak.

Medische keuring

Bij deelname aan loopgroepen voor bedrijven is een medische keuring voor iedere deelnemer inbegrepen. Op basis van deze keuring zal het trainingsschema mede bepaald worden. De kleine keuring wordt gedaan bij Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort. Een grote keuring kan ook bij hetzelfde bedrijf aangevraagd worden. Hiervoor moeten echter wel minimaal zes personen deelnemen aan de keuring. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uitrusting

Loopnu.nl verzorgt op verzoek een kledingpakket voor iedere deelnemer. Op uw verzoek brengen wij uw logo en/of bedrijfsnaam aan op de hardloopkleding.

Trainingen

De trainingen starten iedere vrijdagmiddag om 16:30. We verzamelen en vertrekken vanuit Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort. Hier is ruimte om te verkleden en gelegenheid om na afloop te douchen. We trainen in diverse groepen met verschillende niveaus onder begeleiding van ervaren trainers van Loopnu.nl

Doelen

Iedere deelnemer bepaalt uiteindelijk zelf waar hij voor traint! Fit worden, fit blijven, conditie verbeteren of toewerken naar een bepaald evenement, de deelnemer bepaalt. Samen met iedere deelnemer werken we een individueel plan uit, met haalbare doelstellingen. Over het verloop van dit plan heeft u regelmatig contact met één van de trainers.

Ook nemen we regelmatig deel aan één van de georganiseerde loopevenementen in de omgeving van Amersfoort. Deelnemers aan ‘Loopnu voor bedrijven’ bepalen zelf of zij hieraan deel willen nemen.

Extra

  • Voor alle deelnemers aan Loopnu.nl verzorgen we een aantal keer per jaar informatieavonden. Tijdens deze avonden krijgt u informatie van deskundigen over allerlei zaken die met sporten (lopen) in verband staan (voeding, training, kleding etc).
  • Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan Loopnu.nl vier keer per jaar onze nieuwsbrief.

Tarieven

  • Op aanvraag