Groepstraining

Wekelijks vertrekken wij op woensdagavond om 19:30 , donderdagavond 19.15 uur (Schothorsterlaan 76) en zaterdagochtend om 10:00 voor de groepstraining. Deze training is voor iedereen toegankelijk. Het startniveau is beginners maar ook de (ver)gevorderde lopers trainen mee.

Momenteel traint er ook een speciale marathongroep naar de Marathon van Amersfoort (zondag 18 juni 2017). Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op. De trainingen worden verzorgd door professionele trainers met veel loop ervaring. Bij de meeste trainingen zijn twee of drie trainers aanwezig. De trainingen worden rustig opgebouwd en met enige regelmaat doen wij mee aan een wedstrijd of trimloop in de buurt. Het is geheel vrijblijvend om wel of niet hier aan deel te nemen.

Ons streven is plezier, gezondheid en een rustige opbouw. Kunnen en willen is bij ons belangrijk, niets moet! Naast de trainingen, bieden wij ook begeleiding bij het maken van een optimaal schema om naar een bepaald doel of trimloop toe trainen.
[huge_it_slider id=”2″]
Wij maken gebruik van het gebouw van Fit Academie Bokkeduinen met voldoende parkeergelegenheid. Hier bevindt zich het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Amersfoort en is een fysiotherapeut aanwezig voor eventuele blessures. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven:

  • 3 keer vrijblijvend proeflopen
  • Bij 2 groepstraingen per week gelden de volgende tarieven
    • per kwartaal € 52,-
    • per half jaar € 94,-
    • Per jaar € 175,-
  • Inschrijfgeld is eenmalig € 15,-

Ervaringen van lopers die met ons hebben getraind voor de marathon Amersfoort 2012
[huge_it_slider id=”3″]