WMO Sport

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er Sport Extra .

De trainers van Loopnu hebben veel ervaring sporten in combinatie met bijzondere doelgroepen. Het is mogelijk om deze trainers hiervoor in te huren. Denk daarbij aan mensen met een chronische ziekte (astma etc) of aan mensen met een andere handicap (autisme of andere psychische beperking). Ook groepen jongeren met gedragsproblemen kunnen worden begeleid.

Op dit moment is er een wekelijkse fitness groep bij Sportschool Befit , daarnaast zijn er hardloop, wandel en mountainbike groepen. programma:

Maandag 13.30 uur fitness.

Maandag 19.00 uur racefiets ( zomertijd).

Dinsdag 13.00 uur wandelen en hardlopen.

Woensdag 14.00 uur fitness.

Donderdag 13.00 uur wandelen en hardlopen.

Donderdag 19.15 uur hardlopen.

Vrijdag 14.30 uur mountainbiken.

Daarnaast worden er ook individuele trainingen gegeven dat kan ook vanaf huis.

Momenteel is Mik Borsten bij loopnu.nl, Mik heeft ruim 28 jaar als bewegingstherapeut in de GGZ gewerkt. In het verleden heeft hij tevens gewerkt met kinderen met psychiatrische problematiek. Daarnaast is Mik fysiotherapeut, dus ook ruim ervaren in het werken met fysieke problemen als gevolg van blessures, aangeboren afwijkingen en/of ziekten. Hierin biedt hij begeleiding binnen de sportwereld.

De trainers bieden op maat gemaakte trainingen op locatie. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk schema op te stellen en naar aanleiding van dit schema, naar een bepaalt doel te streven. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de trainers. Naar aanvraag kan er een vrijblijvende kennismakingsafspraak gemaakt worden waarin deze informatie wordt toegelicht. Of bel Mik Borsten 06-45454461

Aanvraagformulier WMO

Doelstelling is altijd streven na een begeleidingsperiode om zelfstandig verder te kunnen sporten. Wij begrijpen dat deze doelstelling niet altijd haalbaar is en wij investeren dan ook in het zoeken naar passende oplossingen.

De trainers zijn van mening dat sport, een positieve invloed heeft op lichaam en geest.

Tarieven:

Deelname gaat via WMO indicatie via beschikking van de gemeente. Of via PGB.

Boven een bepaald inkomen is er een eigenbijdrage hieronder kunt u dat berekenen.

www.hetcak.nl

Meer info over WMO en sport :

https://www.kennisbanksportenbewegen.nl/?file=128&m=1422882728&action=file.download