Wie zijn wij?

De trainers Mik Borsten en Michael van Wegen zijn erg actief op het gebied van hardlopen. Zelf trainen ze regelmatig naar een trimloop toe. In het weekend van 24-25-26 september 2010 heeft Mik deelgenomen aan de spartathlon in Griekenland en Michael aan de marathon van Berlijn. Op zaterdag 11 december 2010 hebben zij samen tegen andere teams gestreden tijdens de West Coast Challenge. Een run-bike-run van Den Helder naar Hoek van Holland (128km). Zij zijn hier bij als snelste team de finish gepasseerd!Hieronder vindt u een foto en de tijd van Mik en Michael tijdens deze ultraloop!


 Michael van Wegen

Michael heeft in 2005 zijn studie aan het CIOS met succes afgerond,De ALO heeft hij is 2013 afgerond. Hij is nu werkzaam als leerkracht bij een MBO in Amersfoort Als sportschoolinstructeur is hij actief geweest bij diverse sportscholen, en gedurende negen jaar als zweminstructeur in het zwemonderwijs. In het verleden heeft hij zich actief bezig gehouden met kwart triatlons, nu is hij nog steeds actief op alle gebieden van deze sport. Michael werkt fulltime in het onderwijs .Op sportief gebied heeft Michael zowel de marathon van New York als de marathon van Berlijn (deze laatste tot twee keer toe) met succes volbracht. Michaels doel is om mensen, plezier te laten beleven aan sport en bewegen.


Mik Borsten

Mik is in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut te Utrecht en sinds 1989 werkzaam in de psychiatrie als bewegingstherapeut. Hij is één van de eerste therapeuten die hardlopen tegen depressies succesvol ingezet heeft.  Op dit moment is hij betrokken bij een groot onderzoek naar de effecten bij hardlopen tegen depressie. Mik organiseert ook vakanties voor patiënten in binnen en buitenland, oa 2011 en 2013 op de mont Ventoux!! Mik is tevens organisator van een groot aantal loopevenementen oa de marathon Amersfoort en de kerstmannenloop ! Zelf is Mik een fanatiek sporter en heeft al ruim 130 marathons afgelegd en een groot aantal ultralopen en ultratriatlons. Mik zijn missie is “het door middel van sport verlichten van psychisch en of lichamelijk leed”. Hiervoor is door hem stichting gezondverstand in het leven geroepen. Sinds 2016 werkt Mik ook voor de WMO.