Wereldouders

Miljoenen kinderen, waarvan vele in Latijns-Amerika, moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevol gezin. Zij hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld. Hun toekomstperspectief is een leven in armoede. Wat deze kinderen nodig hebben is familie. WereldOuders gelooft in de kracht van familie. Ieder kind verdient aandacht en onvoorwaardelijke liefde. Daarom bieden we kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika een stabiele en warme thuisbasis, zodat ze de kans hebben op een betere toekomst. Wij staan klaar voor de kinderen in elke fase van hun leven. Dagelijks zet WereldOuders zich in om de situatie van kansarme kinderen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid. Ook is WereldOuders actief in het ontwikkelen van de lokale gemeenschappen met projecten rondom o.a. duurzaamheid, agricultuur, noodhulp, onderwijs, medische zorg en ondersteuning van arme gezinnen.

WereldOuders werkt in Bolivia, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Haïti, Honduras, Mexico, Nicaragua en Peru.

Voor meer informatie: www.wereldouders.nl

WereldOuders is de organisatie van de Kerstmannenloop Amersfoort ontzettend dankbaar dat we als goede doel van 2018 zijn gekozen! We zien jullie graag op 21 december! Tot dan!