24 uur fietsen van Amersfoort.

Wedstrijd is live te volgen op https://underway.nl/24cycle/

Vrijdag 5 juli om 12.00 uur start op de wielerbaan in Zielhorst op een ronde van 1,5 km de eerste 24 uur solorace van Amersfoort. De finish is zaterdag 6 juli om 12.00 uur. Parcours is gedeeltelijk verlicht er is kleedruimte aanwezig.

Het is de bedoeling om in 24 uur zo veel mogelijk kilometer af te leggen, de tijd mag je zelf indelen , de afstand houden we bij op eigen gps of telefoon via strava. De race is volledig self-supporting , dus je zorgt zelf voor je eten en drinken, in de nacht is verlichting verplicht. Deelname is gratis we maken wel een klassement op. En er is een beker voor wie de meeste kilometers heeft afgelegd .

Het wereldrecord is in handen van Christoff Strasser met 896 km (37,3 gem) , maar boven de 600 km is al een hele afstand.

Wil je deelnemen mail dan naar Mik Borsten : mik@loopnu.nl of bel 06-45454461

Deelnemers tot nu toe :

  1. Mik Borsten
  2. Stan Bekker
  3. Wilco Timmerman

Sport extra voor kinderen van 6 tot en met 12.

Wat is sport extra?

Wij bieden sport aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die bij een reguliere sportvereniging (nog) niet op hun plek zijn. Dit kan komen door een achterstand of beperking in de fysieke of sociaal/emotionele ontwikkeling. Wij willen uw kind plezier laten ervaren in verschillende sporten zoals atletiek, basketbal, voetbal, hockey etcetra. We sporten in kleine groepen met minimaal twee begeleiders en daarom is er voldoende ruimte om aandacht te besteden aan de individuele behoeftes van de kinderen. Ons doel is om de kinderen vaardigheden aan te leren, waardoor zij dit in hun dagelijks leven kunnen inzetten en hen eventueel te kunnen begeleiden naar een reguliere sportvereniging.

 Wie zijn wij?

Mik Borsten

Mik is afgestuurd als fysiotherapeut en is sinds 1989 werkzaam in de psychiatrie als bewegingstherapeut. Mik is zelf een fanatiek sporter en weet dit goed op anderen over te brengen door het geven van sportlessen en het organiseren van een groot aantal loopevenementen.

Anna Borsten

Anna (24 jaar) is leerkracht in het regulier basisonderwijs. Zij heeft de master Special Educational Needs afgerond waardoor zij goed kan inspelen op de individuele behoeftes van kinderen. Daarnaast heeft Anna een weerbaarheidscursus gevold.

Praktische informatie

Wanneer: elke dinsdag van 17.00 – 18.00 uur

Waar: Gymzaal op het Koning Arthurpad

8 januari 2019 gaat deze groep starten, verwijzing via wijkteam.