Doelgroeptraining

De trainers van Loopnu hebben veel ervaring sporten in combinatie met bijzondere doelgroepen. Het is mogelijk om deze trainers hiervoor in te huren. Denk daarbij aan mensen met een chronische ziekte (astma etc) of aan mensen met een andere handicap (autisme of andere psychische beperking). Ook groepen jongeren met gedragsproblemen kunnen worden begeleid.

Op dit moment is er een wekelijkse fitness groep bij Sportschool Befit , elke woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Dit is een 18 + groep.

Momenteel is Mik Borsten werkzaam in de jongeren-, volwassenen-, en ouderen psychiatrie binnen Symfora Meander te Amersfoort. In het verleden heeft hij tevens gewerkt met kinderen met psychiatrische problematiek. Daarnaast is Mik fysiotherapeut, dus ook ruim ervaren in het werken met fysieke problemen als gevolg van blessures, aangeboren afwijkingen en/of ziekten. Hierin biedt hij begeleiding binnen de sportwereld.

De trainers bieden op maat gemaakte trainingen op locatie. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijk schema op te stellen en naar aanleiding van dit schema, naar een bepaalt doel te streven. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de trainers. Naar aanvraag kan er een vrijblijvende kennismakingsafspraak gemaakt worden waarin deze informatie wordt toegelicht.

Doelstelling is altijd streven na een begeleidingsperiode om zelfstandig verder te kunnen sporten. Wij begrijpen dat deze doelstelling niet altijd haalbaar is en wij investeren dan ook in het zoeken naar passende oplossingen.

De trainers zijn van mening dat sport, een positieve invloed heeft op lichaam en geest.

Tarieven

  • Deelname gaat via WMO indicatie via beschikking van de gemeente. Of via PGB.